Even voorstellen

Hallo mijn naam is Karin v Koppen.

Ik ben in Nijmegen geboren op 20 maart 1964.
Woonachtig in Wijchen samen met mijn man en 2 lieve dochters.

Inspiratie centrum “bij Kaatje is tot stand gekomen op het moment dat mijn beidde ouders in 2013 samen stierven. Met hun laatste woorden wist ik wat mij in dit leven nog te doen staat. Zij zijn mijn inspiratiebron van Liefde, zij die mij het levenslicht gaven, dankzij hen mag ik dit mooie leven omarmen, zij geloven in mij en hun kracht (vanuit een andere dimensie) mag ik tot op de dag van vandaag nog voelen én mee werken, zij die me Kaatje noemde ….…ben ik dankbaar.

Ik, Ka, help de medemens graag vanuit hun eigen zelfhelend vermogen, vanuit hun kunnen en innerlijke kracht. Ik wil de medemens helpen zijn of haar levenspad optimaal gelukkig te leven, het is nl je geboorterecht.

Vanaf 2023 gaat Inspiratie centrum "bij Kaatje" verder onder de naam Healing By Ka.

Ik sta als pionier in het leven. Ik leef zoals ik denk dat goed is, niet omdat het moet of van me verwacht wordt, nee ik pak aan wat er op mijn pad komt, accepteer mijn imperfectie en de tegenslagen (geloof me; die zijn er ook… ) maar bovenal probeer ik dicht bij mezelf te blijven en te leven vanuit mijn “hart”. Ik werk volgens een (5 )*stappen plan;
Goed *voelen (1)wat er in de innerlijke kern *“gehoord” (2)wil worden, wat *speelt (3)daar & wat zegt dat ….hiernaar *luisteren (4)vanuit je *intuïtie (5) is “the key” om er mee aan de slag te gaan. Zo werk ik met mijn cliënten. Ik geniet van het werken met mensen en het verbinden met elkaar. Dit mag ik graag vanuit een ruim perspectief ondernemen, voor jong & oud voor een ieder die zich uitgenodigd voelt en wil leven vanuit een zuivere kern, open, transparant en krachtig vanuit een “vrij” Hart. That’s the spirit. Ik heet een ieder van harte welkom.

Inspirerende groet,

Karin v Koppen