Summer Good Vibes

Maand augustus en september

SUMMER GOOD VIBES 2 – 2,5 uur arrangement

In de tuinen van Inspiratie Centrum Kaatje

Voel je herboren !

  • restorative yoga laagdrempelige oefeningen, ontspanning tot het diepst in je wezen
  • afwisselend voeten badje, voetmassage apparaat & voet lavendel pakking
  • rug (bindweefsel)massage met fiber apparaat en lavendel warmtepakking

Extra optie mogelijkheid aanvullend op Summer Good Vibes arrangement;

  • Meditatie moment & hand Gyan Mudra oefeningen om wortelchakra van kennis, veiligheid en aarding te optimaliseren. (half uur extra)

2 uur behandeling nu voor € 69 ipv € 90

2,5 uur behandeling nu voor € 79 ipv € 110

Behandeling geldig in aug, sept en onder voorbehoud in okt.

Alleen te reserveren via app 0655117864 op de

  • maandagavonden 18.30u tot 21u of
  • zondagen 10.30u tot 13u of 14u tot 16.30u

Omschrijving arrangement:
Welkom in de prachtige GOOD VIBES tuin van Inspiratie centrum Kaatje waar je buiten begint op een matje met eenvoudige rek, strek en diepgaande restorative yoga oefeningen. Op deze wijze kom je vanuit de drukte en alle beslommeringen van je dag binnen enkele minuten in hét moment van NU om jezelf voor te bereiden op een diepe ontspanning.

Hierop volgt er in het sfeervolle geheel afgesloten tuinprieeltje een afwisselend ijskoud (voor optimale bloedsomloop en ‘t activeren van ‘t cellulaire vaatstelsel) & warm aroma voeten badje. Daarna gaan je voeten geprikkeld worden op het infrarood voetmassage apparaat met aansluitend een lavendel voetpakking. Deze pakking mag goed inwerken waardoor je in alle stilte ruimschoots tijd krijgt om te ontspannen, de oase tuin te bewonderen en onder het genot van een kopje kruiden thee heerlijk te relaxen. Als laatste ontvang je op de massagebank een massage voor een nóg diepere ontspanning ! Dmv een korte rug massage met het bindweefsel fiber apparaat worden de dieper gelegen spieren los gemasseerd waarna je met lavendel creme ingesmeerd wordt en met folie ingepakt. Met een warmte pakking op je rug mag nog heerlijk 30 min je ogen sluiten en kunt nagenieten. Wanneer je je ogen weer opent voel je je herboren van deze GOOD VIBE privé behandeling ! Voel je Welkom.